Моят живот в Плейбой

октомври 1, 2007

Как Вероника стана Виктория

Filed under: Uncategorized — Георги Неделчев @ 1:48 am
Tags: , ,

Първият ми брой като главен редактор не мина без гаф. Колкото и да се стараехме с Олег всичко да е на шест, накрая допуснахме една тъпа грешка, която обаче почти никой не забеляза. Известният чешки еротичен модел Вероника Земанова (брюнетка с дълги крака и огромен бюст, за който винаги съм бил готов да се закълна, че е естествен) на корицата на Плейбой #20 беше прекръстена на Виктория. Лично от мен. Понякога човек допуска някаква грешка просто така, машинално. А другите около него, които евентуално би трябвало да я видят и поправят, също така машинално пропускат това.

Усетих се още преди броят да е излязъл от печатницата, но вече беше късно. Явно обаче гафът се оказа пренебрежим, тъй като никой не се обади в редакцията да ни направи забележка, нито използва и-мейла ни, за да злорадства. Дали Вероника или Виктория, въпросната чехкиня си е просто една сексбомба, която всички харесваме, и толкоз.

Колкото до бюста й – да, наистина е толкова добре направен, че прилича на истински. Но се оказа изкуствен. Силиконът, или каквото и да е веществото там вътре, е вкаран през зърната на гърдите. Именно поради това на снимките, които получихме от американския Плейбой, ареолите на бюста й бяха с доста видими кръгообразни белези, които трябваше да се скриват чрез програмата Фотошоп, кадър по кадър.

Advertisements

3 Коментари »

 1. Звучи гадно. Дали си заслужава да си натъпчеш зърната, а и гърдите с подобна субстанция, само заради едните чашки?

  Коментар от Eneya — октомври 1, 2007 @ 11:21 pm | Отговор

 2. Ами на нея й е харесало 🙂

  А написаното доказва, че има хора, които не поглеждат по-нагоре от тситсите :mrgreen: И Пенка да я бяхте кръстили по някакво странно стечение на обстоятелството, едва ли толкоз някой щеше да се впечатли, особено след като има дълги, хубави крака за гледане 😉

  Коментар от Marfa — октомври 2, 2007 @ 1:36 pm | Отговор

 3. Даааа, абсолютно съм съгласна с Marfa. Ето примерно аз доста дълго си я държах Верончето на десктопа с едни такива камуфлажни панталонки и един пистолет аха-аха да ме застреля…Е, нямаше да я върна, и Виктория да се казваше;)

  Коментар от kimberley — октомври 4, 2007 @ 8:14 pm | Отговор


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: